Nyári olvasókaland

Nyakig benne vagyunk a nyárban! Még néhány hétig nincs más, csak az önfeledt játék, szabadság, pihenés. Persze az nagyon fontos, hogy közben rendszeresen olvassunk. Nemcsak azért, mert – főleg a kisebbeknél – néhány hét olvasás nélkül, bizony megnehezíti majd szeptemberben a visszarázódást az iskolába, hanem főleg azért, mert az olvasás maga az önfeledtség, szabadság és pihenés. Antika és Lopez már tudja ezt. Tartsatok ti is velük!

© Hanga Réka

Antika és Lopez az ÁllatKávéZoo és a VirágZoo után ezen a nyáron új kalandok után néznek. Elhatározták, hogy a vakáció minden hetében egy-két új könyvkihívást adnak barátaiknak és üzletfeleiknek.

PRÓBÁLD MEG TE IS TELJESÍTENI EZEKET, ÉS BIZTOS, HOGY KALANDOS NYÁRBAN LESZ RÉSZED!


Intézményi ajánlat

Szeretnénk a pedagógusok és az oktatási-nevelési intézmények könyvvásárlását megkönnyíteni, ezért számukra 40% kedvezményt biztosítunk folyamatosan könyveink árából. A kedvezmény érvényesítéséhez kérjük, először regisztráljanak ITT, majd, ha a regisztráció megtörtént, jelezzék azt levélben nekünk az timea.konya@cerkabella.hu e-mail címen. A levélben kérjük, tüntessék fel az oktatási-nevelési intézmény nevét, amelyben dolgoznak.

 

%d blogger ezt szereti: