Mesél a kiadó

Szeretnénk mi is kellemes perceket szerezni nektek ezeken a napokon, ezért kiadónk munkatársai, családtagjai és barátai segítségével mesélünk kicsiknek, nagyoknak, mindenkinek. Örömmel csatlakozunk az #olvasaziro kezdeményezéshez, picit másképp, nálunk #meselakiado #olvasakiado.

Majoros Nóra: A rókák panasza

Hallgassátok örömmel első mesénket, melyet Pásztor Csörgei Andrea, az Irodalmi KávéZoo szerkesztője olvas fel. Mesehallgatás után IDE kattintva érhetitek el az online játékokat.

Finy Petra: A rénszarvas agancsa

Ma esti mesetündérünk Buryán Tünde, a Paprika Rádió műsorvezetője.

Sami Toivonen/Aino Havukainen: A király és a babszemfiúk (Tatu és Patu észbontó mesekönyve)

A mesélést egy igazán észbontó történettel folytatjuk Tatu és Patu kalandjaiból.⁣ A furavári fivérek kalandjait Tóth Olivér Artúr, drámapedagógus, a Parti Medve állandó mókamestere meséli el.

Máté Angi: Volt egyszer egy hely

Tárjátok ki az ablakokat, engedjétek be a tavaszt, a madárcsicsergést és hallgassátok közben legújabb mesénket. Hétvégi mesélőnk Makkai Kinga, gyerekirodalmár, főiskolai tanár.
A meséhez tartozó játékos feladatok ITT érhetők el.

Kertész Erzsi: Állati Vállalat – VirágZoo (részlet)

Adamik Zsolt, író mesél nekünk az Állati Vállalatból. Fogadjátok szeretettel Antika és Lopez, a két antilop állatian furcsa és szórakoztató kalandjait.

Várfalvy Emőke: Négy Kerék Autóklinika (részlet)

Járműrajongók figyelem! Várfalvy Emőke, író mesél a Négy Kerék Autóklinikából. Legyetek résen, hiszen Emőke meglepetést is hozott nekünk!

Margery Williams: A bársony nyuszi

Húsvét közeledtével egy igazi nyuszis mesét hoztunk nektek. Hallgassátok szeretettel eddigi legfiatalabb mesemondónkat, Tar-Lévai Barnabást és a bársony nyuszi történetét!

Kertész Erzsi: Labirintó (részlet)

Tóth Olivér Artúr drámapedagógus újra mesél! Ez alkalommal a Labirintóból hallhatunk egy igazán szuper részletet. És ahogy a könyv szerzője, Kertész Erzsi is mondta: mélyen átélt előadás, kitűnő karakterábrázolás!

Somfai Anna: A robotsárkány

Ti hallottátok már robotsárkányról? Izgalmasan hangzik, ugye?
Ez alkalommal Somfai Anna író mesél nekünk. Fogadjátok szeretettel meséjét Tóbiás királyfiról, és persze a robotsárkányról.

Finy Petra: A citromtündér

Ma esti mesetündérünk Kassay Tímea.

Szabó Imola Julianna: Rókamók és Círmacs (részlet)

A felolvasás nemzetközi napjának alkalmából egyenesen Rókadombról érkezett Szabó Imola Julianna, hogy felolvasson egy humoros mesét a Rókamók és Círmacs című könyvéből.
Megsúgjuk, a felolvasás nemcsak a történet miatt lett mókás, hanem a videóban szereplő cicák miatt is, akik körül biza mindig történik valami, pont mint az erdei Vacoknál!


Intézményi ajánlat

Szeretnénk a pedagógusok és az oktatási-nevelési intézmények könyvvásárlását megkönnyíteni, ezért számukra 40% kedvezményt biztosítunk folyamatosan a könyveinkből. A kedvezmény érvényesítéséhez kérjük, először regisztráljanak ITT, majd, ha a regisztráció megtörtént, jelezzék azt levélben nekünk a timea.konya@cerkabella.hu e-mail címen. A levélben kérjük, feltétlenül tüntessék fel az oktatási-nevelési intézmény nevét, amelyben dolgoznak.

 

%d blogger ezt szereti: