Ünnepváró – 2020

Mesés advent a Cerkabellával

© Szulyovszky Sarolta

Lassan elérünk ennek furcsa-nehéz esztendőnek a végére. Az év utolsó hónapja  egyet jelent a várva-várt csodás ünnepekkel. Az ünnepvárás csodáját szeretnénk még varázslatosabbá tenni adventi kalendáriumunk segítségével.

Tavasszal, a járvány első hulláma idején, a Mesél a kiadó sorozattal a mesékhez fordultunk, hogy segítsenek átvészelni  a nehézségeket. Most sem teszünk másképp. Szeretettel nyújtunk át minden kedves olvasónknak mindennap egy új mesét, verset, receptet, gyönyörű illusztrációt és természetesen egy-egy izgalmas könyvet, amit rendkívüli kedvezménnyel kínálunk majd. Hogy az angyalok dolgát is kicsit megkönnyítsük.

Mesés adventi várakozást kívánunk!


2020. DECEMBER

Kattints valamelyik ablakra, hogy megtudd, mit rejt!

Lélekringató – Nőnapi könyvajánló

Csörgei Andrea írása Talán még sosem volt ekkora szüksége a világnak arra, hogy a történeteken keresztül is megerősítést kapjunk: az emberi kapcsolatok, a család, a generációk közti párbeszéd, az érzelmek és az egymásra figyelés mindenekfelett való ajándék. Nőnap alkalmából most egy olyan lányregényre szeretnénk felhívni a figyelmet, amely épp ezeket az értékeket hangsúlyozza úgy, hogyBővebben: “Lélekringató – Nőnapi könyvajánló”

%d blogger ezt szereti: