Ünnepváró – 2020

Mesés advent a Cerkabellával

© Szulyovszky Sarolta

Lassan elérünk ennek furcsa-nehéz esztendőnek a végére. Az év utolsó hónapja  egyet jelent a várva-várt csodás ünnepekkel. Az ünnepvárás csodáját szeretnénk még varázslatosabbá tenni adventi kalendáriumunk segítségével.

Tavasszal, a járvány első hulláma idején, a Mesél a kiadó sorozattal a mesékhez fordultunk, hogy segítsenek átvészelni  a nehézségeket. Most sem teszünk másképp. Szeretettel nyújtunk át minden kedves olvasónknak mindennap egy új mesét, verset, receptet, gyönyörű illusztrációt és természetesen egy-egy izgalmas könyvet, amit rendkívüli kedvezménnyel kínálunk majd. Hogy az angyalok dolgát is kicsit megkönnyítsük.

Mesés adventi várakozást kívánunk!


2020. DECEMBER

Kattints valamelyik ablakra, hogy megtudd, mit rejt!

Boldizsár Ildikó: A Gyöngyszemű Lány

Egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer egy leány, akinek két igazgyöngy fénylett a szeme helyén. Nem afféle mesebeli igazgyöngyök voltak ezek, amelyek oly híressé és gazdaggá tették volna, hogy királyok és hercegek versengjenek a kegyeiért. Ó, nem! Ezek az igazgyöngyök szépek voltak ugyan, szebbeket sehol sem találhatnánk kerek e világon, de egy bajuk mégiscsakBővebben: “Boldizsár Ildikó: A Gyöngyszemű Lány”

%d blogger ezt szereti: