15 ÉVESEK LETTÜNK!

Lapozd végig Csörgei Andrea születésnapi könyvajánlóját!
Ha bármelyik könyvről bővebben olvasnál, vagy szeretnéd megrendelni, csak KATTINTS IDE! Ezek a varázslatos történetek most 1500 Ft-ért várnak a webboltban egészen 2021. december 12-ig!

    Intézményi ajánlat

    Szeretnénk a pedagógusok és az oktatási-nevelési intézmények könyvvásárlását megkönnyíteni, ezért számukra 40% kedvezményt biztosítunk folyamatosan a könyveinkből. A kedvezmény érvényesítéséhez kérjük, először regisztráljanak ITT, majd, ha a regisztráció megtörtént, jelezzék azt levélben nekünk az timea.konya@cerkabella.hu e-mail címen. A levélben kérjük, feltétlenül tüntessék fel az oktatási-nevelési intézmény nevét, amelyben dolgoznak.

    Boldizsár Ildikó: A Gyöngyszemű Lány

    Egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer egy leány, akinek két igazgyöngy fénylett a szeme helyén. Nem afféle mesebeli igazgyöngyök voltak ezek, amelyek oly híressé és gazdaggá tették volna, hogy királyok és hercegek versengjenek a kegyeiért. Ó, nem! Ezek az igazgyöngyök szépek voltak ugyan, szebbeket sehol sem találhatnánk kerek e világon, de egy bajuk mégiscsakBővebben: “Boldizsár Ildikó: A Gyöngyszemű Lány”

    %d blogger ezt szereti: