15 ÉVESEK LETTÜNK!

Lapozd végig Csörgei Andrea születésnapi könyvajánlóját!
Ha bármelyik könyvről bővebben olvasnál, vagy szeretnéd megrendelni, csak KATTINTS IDE! Ezek a varázslatos történetek most 1500 Ft-ért várnak a webboltban egészen 2021. december 12-ig!

    Intézményi ajánlat

    Szeretnénk a pedagógusok és az oktatási-nevelési intézmények könyvvásárlását megkönnyíteni, ezért számukra 40% kedvezményt biztosítunk folyamatosan a könyveinkből. A kedvezmény érvényesítéséhez kérjük, először regisztráljanak ITT, majd, ha a regisztráció megtörtént, jelezzék azt levélben nekünk az timea.konya@cerkabella.hu e-mail címen. A levélben kérjük, feltétlenül tüntessék fel az oktatási-nevelési intézmény nevét, amelyben dolgoznak.

    Lélekringató – Nőnapi könyvajánló

    Csörgei Andrea írása Talán még sosem volt ekkora szüksége a világnak arra, hogy a történeteken keresztül is megerősítést kapjunk: az emberi kapcsolatok, a család, a generációk közti párbeszéd, az érzelmek és az egymásra figyelés mindenekfelett való ajándék. Nőnap alkalmából most egy olyan lányregényre szeretnénk felhívni a figyelmet, amely épp ezeket az értékeket hangsúlyozza úgy, hogyBővebben: “Lélekringató – Nőnapi könyvajánló”

    %d blogger ezt szereti: