Végtelen történetek nyárra – Tanév végi könyvajánló

Az utolsó napokat éljük az iskolában. Gyerek és pedagógus egyaránt fárad, és számolja a napokat az évzáróig, amikor kézbe kerülnek a bizonyítványok, és remélhetőleg mindenkinek jut egy-egy remek könyv is mellé, amivel aztán neki lehet vágni a nyárnak: bepakolni bőröndbe, túrazsákba, strandtáskába, készíteni mellé egy jó hűvös limonádét, belefeledkezni, és hagyni, hogy elvarázsoljon.

Úgy gondoltuk, ebben az évben olyan könyvsorozatokat ajánlunk, amelyekből bátran lehet válogatni év végi jutalomkönyvet, bízva abban, hogy egy kötet nem lesz elég, hanem újabb és újabb részeket kell majd a nyári napokra beszerezni, és szeptemberre igazi betűfalókkal lesz tele minden iskola.

Csodaszép vakációt kívánunk minden kedves Olvasónknak!

Csörgei Andrea ajánlója


BETŰZGETŐ KÖNYVEK

A legkisebbeknek, illetve a betűkkel nehezen barátkozóknak ajánljuk szeretettel a Betűzgető könyvsorozatunkat. Mindegyik kötet csupa nagybetűvel szedett, és két kedves, humoros történetet tartalmaz egy-egy mókás állat kalandjairól. Abbahagyhatatlan.

Szerzők: Berg Judit, Kertész Erzsi, Majoros Nóra, Maksai Kinga, Mészöly Ágnes, Várfalvy Emőke
Illusztrátorok: Hanga Réka, Maros Krisztina

GÖRÖNGYÖS ÚTI ISKOLA

A Göröngyös Úti Iskola sorozat minden része ugyanannak az iskolának ugyanabban az osztályában játszódik, ám mindig más-más gyerek a főszereplő. Így ismerhetünk meg részről részre haladva mindig más élethelyzetet, ügyeket-bajokat, gondokat, örömöket, új kalandokat. Nagyon mai, nagyon olvasmányos, minden rész önálló kisregényként is olvasható.

Szerző: Kertész Erzsi
Illusztrátor: Metzing Eszter

BARÁTSÁGHÁLÓ

A Barátságháló igazi kalandregény-sorozat kiskamaszoknak. Izgalmas, varázslatos, rejtélyekkel teli történetfolyam, utazás térben és időben, miközben újra meg újra meggyőződhetünk róla, hogy minden megoldható, ha van barátság, együttműködés, csapatszellem. Belemerülős olvasmány.

Szerző: Somfai Anna
Illusztrátor: Horváth Ildi

VIDÁM CSALÁDREGÉNYEK

Önálló regényekből álló sorozat, melyek két család közös nyaralásait, kalandjait mutatja be. A történetetek a múlt század Erdélyébe visznek bennünket, ahol izgalmas, fordulatos és különösen kacagtató, elsősorban vakációs kalamajkáknak lehetük tanúi. Irodalmi nyelven megírt, mégis lendületes, friss szövegek, a mai kor olvasóinak igényei szerint.

Szerzők: Méhes György
Illusztrátor: Bányai István

BERNÁTH ZSOLT REGÉNYTRILÓGIÁJA

Szintén önálló kalandregényekből álló sorozat, azonos főszereplővel, Orsival. Egyszerre modern és misztikus történetekbe merülhetünk bele, miközben nyomon kísérjük Orsit Máltára, Spanyolországba, vagy York városába. És míg a varázslatos eseményekben elmerülünk, észrevétlen sok izgalmas dolgot tudunk meg a helyszínekről is. Letehetetlen olvasmány.

Szerző: Bernáth Zsolt
Illusztrátor: Sajó Szabolcs

Intézményi ajánlat

Szeretnénk a pedagógusok és az oktatási-nevelési intézmények könyvvásárlását megkönnyíteni, ezért számukra 40% kedvezményt biztosítunk folyamatosan a könyveinkből. A kedvezmény érvényesítéséhez kérjük, először regisztráljanak ITT, majd, ha a regisztráció megtörtént, jelezzék azt levélben nekünk az timea.konya@cerkabella.hu e-mail címen. A levélben kérjük, feltétlenül tüntessék fel az oktatási-nevelési intézmény nevét, amelyben dolgoznak.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d blogger ezt szereti: